Edu-Cold Community
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.



 
Pagina PrincipaPagina Principa  AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini    ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare    
Salut/Hello
RO
Te invitam sa te inregistrezi acum pe forumul nostru, sa ne cunoastem si sa ne incepem impreuna aventura si colaborarea pe internet !
ENG
We invite now on our forum, to know and to start our adventure together and working on the internet!
Kiss.FM

RadioBlueEnergy
 
Parteneri RBE
==============
==============


 

 Tort Sacher

In jos 
AutorMesaj
Bumi
Fondator
Bumi


Warn : 0
masculin Mesaje : 290
Puncte : 2147522136
Data de inscriere : 04/11/2013
Varsta : 25
Localizare : Moscow / Rusia

Tort Sacher Empty
MesajSubiect: Tort Sacher   Tort Sacher I_icon_minitime2014-12-03, 12:18

Tort Sacher Tn4_img_0903

Tort Sacher Tn3_img_0946
Tort Sacher Tn3_img_0906
Tort Sacher Tn3_img_0911
Tort Sacher Tn3_img_0903
Tort Sacher Tn3_img_0952
Tort Sacher Tn3_img_0902
Tort Sacher Tn3_img_0933
Tort Sacher Tn3_img_0949
Tort Sacher Tn3_img_0920
Tort Sacher Tn3_img_0909
Tort Sacher Tn3_img_0910
Tort Sacher Tn3_img_0926
Tort Sacher Tn3_tort3
Tort Sacher Tn3_tort1
Tort Sacher Tn3_tort2


Mod de preparare

Topim pe baie de aburi 100 gr ciocolata. Dupa ce s-a topit, adaugam romul si il incorporam in ciocolata.


Untul moale il mixam cu zaharul si cu praful de sare


Mixam foarte bine, apoi adaugam cate un ou. Amestecam in continuare, pana se incorporeaza fiecare ou, pe rand. Adaugam faina si praful de copt si amestecam. Adaugam ciocolata topita si cacaoa. Mixam pentru ultima data. 


Luam o tava rotunda, prevazuta cu hartie de copt. Udati un pic hartia pe spate, astfel se va aseza frumos in forma de copt. Turnam compozitia si batem un pic tava de masa, ca sa se aseze frumos si egal compozitia.


Dam la cuptorul preincins, si lasam la copt aproximativ 60 minte, la foc mediu. 


Dupa ce s-a copt (eventual faceti proba cu un bat de frigaruie, intepati in cateva locuri blatul, daca batul iese curat, inseamna ca blatul este copt.)


Lasam cam 10 minute sa se raceasca in forma de copt, apoi il scoatem pe un gratar si il lasam sa se raceasca de tot.


Intre timp, topim pe baie de aburi, 300 gr ciocolata neagra. Daca e cazul adaugati un cubulet de unt si amestecati.


Dupa ce s-a racit de tot blatul, taiem capacul de la blat, il indepartam, apoi taiem blatul in doua sau trei straturi, in functie de cat de gros este. Eu am taiat in trei straturi.


Asezam primul strat pe un platou, punem 2-3 linguri de gem caise si intindem bine, sa absoarba un pic si blatul. Asezam al doilea strat, punem iar 2-3 linguri de gem de caise si incheiem cu ultimul strat de blat.


Presam un pic sa fie egal, apoi turnam ciocolata topita,astfel incat sa se imbrace frumos tot tortul.


Ideal cred ca ar fi sa il imbracam intr-un strat subtire de crema de ciocolata, si abia apoi sa il glazuram, astfel va iesi cu margini perfecte.


Dam la rece pana la servire. 


Este un tort gustos, satios si pe care va recomand sa il savurati bucatica cu bucatica!
Sus In jos
https://www.facebook.com/eduard.bumbum
 
Tort Sacher
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Tort Snickers
» Tort tiramisu

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Edu-Cold Community :: Mancaruri :: Retete In Torturi-
Mergi direct la: